D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, El Molí de Bracons i el seu lloc web www.elmolidebracons.cat compleix la legislació vigent respecte a la protecció de dades personals i de contacte dels seus subscriptors i els manté en la més estricta confidencialitat.

En concordança amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l’usuari accepta que les dades aportades per mitjà d’aquesta pàgina web siguin incorporades a fitxers titularitat de El Molí de Bracons, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats i el previsible enviament d’informació sobre ofertes, nous productes, serveis o altres motius pels quals aquest hagi de posar-se en contacte amb l’usuari / client.

Mitjançant l’ús, per part d’usuari, dels formularis de contacte i del correu electrònic facilitat en aquesta pàgina web, el client autoritza expressament a El Molí de Bracons a l’enviament de comunicacions comercials per correu ordinari i / o electrònic, així com al previsible contacte telefònic per tal d’oferir els serveis oferts.

La informació rebuda serà utilitzada exclusivament per a propòsits inherents a cada servei i no serà comunicada a tercers.

Així mateix, NOM EMPRESA guardarà les dades de caràcter personal que hagi recaptat i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats.

Els clients i / o usuaris de www.elmolidebracons.cat poden, en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per escrit a El Molí de Bracons, Carretera GIV-5273, km 24.3, o bé enviant un e-mail a info@elmolidebracons.cat